Winkelwagen 0
 

Onzichtbare meubelscharnieren

Producten 13-24 van 28

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Onzichtbaar meubelscharnier

Wil je geen scharnier in het zicht hebben bij een gesloten kastdeur? Dan zijn onze onzichtbare scharnieren dé oplossing voor een moderne en strakke afwerking. Deze scharnieren, ook wel verdekte scharnieren genoemd, zijn niet zichtbaar wanneer de deur gesloten is, wat zorgt voor een luxe uitstraling.

Ons assortiment Onzichtbare meubelscharnieren

We bieden een ruim assortiment onzichtbare meubelscharnieren aan in nikkel en zamac, met diverse afwerkingen zoals koperen finish, messing finish, nikkel geborsteld finish en rvs finish. Hieronder een greep uit ons assortiment:

  • Onzichtbaar meubelscharnier Nikkel geborsteld 12,4x43,7mm
  • Onzichtbaar meubelscharnier Nikkel geborsteld 12,7x60,4mm
  • Onzichtbaar Scharnier volledig Rvs304 Huis H: 45x12,7mm

Hoe werkt een onzichtbaar meubelscharnier?

Onzichtbare meubelscharnieren zijn alleen zichtbaar zodra het deurtje geopend is. Dit zorgt voor een strakke afwerking. Mocht je vragen hebben over onze scharnieren, dan horen wij dat graag.

Hoe monteer ik een onzichtbaar meubelscharnier?

De diepte van het verdekte scharnier dient eerst ingefreesd te worden in het meubelkozijn. Vervolgens worden de blinde meubelscharnieren vastgeschroefd. Zodra dit is voldaan, plaats je de deur tegen het kozijnscharnierdeel en zet je het scharnierdeel vast met de juiste schroeven.

Service van MeubelbeslagXXL

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste verdekte scharnieren? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0519-235056">0519-235056 of mail ons op info@meubelbeslagxxl.nl voor deskundig advies.

Copyright © 2024 MeubelbeslagXXL