Winkelwagen 0
 

Scharnieren met vaste pen

Producten 25-36 van 72

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Scharnier Vaste Pen bij MeubelbeslagXXL

Ben je op zoek naar nieuwe scharnieren? Dan ben je bij MeubelbeslagXXL aan het juiste adres. Wij kunnen scharnieren met vaste pen leveren in verschillende afwerkingen en materialen.

Wat is een scharnier met vaste pen?

Een scharnier met vaste pen is een type scharnier dat stevig en betrouwbaar is, ideaal voor gebruik op deuren. Het kenmerkende van dit scharnier is dat de pen, of pin waar het scharnier om draait, vast zit in plaats van dat het verwijderbaar is. Dit maakt het moeilijker om te vervangen of te repareren dan scharnieren met een losse pen.

Hoe plaats je een scharnier met vaste pen?

Voordat je een scharnier kan plaatsen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste artikelen hebt, zoals een scharnier, boormachine, schroevendraaier en waterpas. Bepaal de juiste positie voor het scharnier op de deur of het kozijn en gebruik hiervoor een waterpas. Boor gaten met een boormachine voor de bevestigingsschroeven. Vervolgens bevestig je het scharnier aan de deur of het kozijn met een schroevendraaier. Ten slotte is het belangrijk om te controleren of het scharnier goed werkt en de deur of het raam soepel opent en sluit.

Service van MeubelbeslagXXL

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste scharnieren met vaste pen? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0519-235056 of mail ons op info@meubelbeslagxxl.nl voor deskundig advies.

Copyright © 2024 MeubelbeslagXXL