Winkelwagen 0
 

Wc garnituur

Producten 25-36 van 79

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

WC-Garnituur bij MeubelbeslagXXL

Met WC-garnituur kunt u een wc-slot op slot en los draaien. Dankzij de vrij en bezet signalering is direct zichtbaar of de wc-deur bezet of vrij is. Ons assortiment WC-garnituur is verkrijgbaar in diverse kleuren en vormen, waaronder zwart. Omdat elk interieur uniek is, bieden we een breed scala aan afwerkingen voor uw toiletgarnituur:

  • Chroom gepolijst
  • Mat chroom
  • Messing
  • Rvs geborsteld
  • Rvs gepolijst
  • Rvs mat
  • Zwart

Binnenzijde of Buitenzijde Toiletgarnituur?

De uitvoering van het toiletgarnituur wordt bekeken vanuit de binnenkant van de badkamer. De binnenzijde van het toiletgarnituur bevat de draaiknop en de buitenzijde heeft de vrij en bezet signalering.

Welke Toiletstiftdiameter heb ik nodig?

De benodigde krukstiftdiameter hangt af van de toiletstiftdiameter van uw wc-slot. Bij het vervangen van uw huidige toiletgarnituur kunt u de stift van uw oude garnituur opmeten. Als u ook een nieuw slot bestelt, bekijk dan de eigenschappen op de productpagina van het gewenste wc-slot om de juiste toiletstiftdiameter te bepalen. De standaard maat in Nederland is 8mm. WC-garnituur met een toiletstiftdiameter van 5mm wordt altijd geleverd met een verloopbus van 5-8mm, en WC-garnituur met een diameter van 6mm wordt geleverd met een verloopbus van 6-8mm.

Service van MeubelbeslagXXL

Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste toiletgarnituur dat aansluit bij uw interieur. Bent u op zoek naar een specifiek formaat of afwerking die u niet op onze website kunt vinden, of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op via 0519-235056 of stuur een e-mail naar info@meubelbeslagxxl.nl. Ons deskundige team staat voor u klaar!

Copyright © 2024 MeubelbeslagXXL